Senaste inläggen

 • Hyr ut din bostad i Skellefteå!
  Hyr ut din bostad i Skellefteå! Nu när Northvolt Ett gör stora framsteg uppe i Bergsbyn så börjar vi rekrytera för roller uppe i Skellefteå! Många av våra anställda kommer vara nya till Skellefteå och är i behov av boende, och med detta är vi tacksamma för all hjälp vi kan få. Som hyresvärd åt en Northvolter spelar du en stor och viktig roll i … Fortsätt läsaNyheterLäs mer
 • Vill du sälja mat till över 1500 byggnadsarbetare?
  Vill du sälja mat till över 1500 byggnadsarbetare? Bygget av Northvolt Ett går nu in i en intensiv fas, där det som mest kommer vara över 1500 byggnadsarbetare på plats samtidigt. Northvolt kommer därför öppna upp sin arbetsplats för ett antal utvalda food trucks, med målet att kunna erbjuda lunch i linje med vårt företags värderingar om hållbarhet och minimalt koldioxidavtryck. Är du en lokal … Fortsätt läsaNyheterLäs mer
 • Se första huset växa fram
  Se första huset växa fram Här kan ni se en timelapse-film från dess att huset började byggas, fram till och med den sista januari.
 • Svinmorvägen tillfälligt avstängd
  Svinmorvägen tillfälligt avstängd På grund av ledningsdragning kommer Svinmorvägen att vara tillfälligt avstängd från norra infarten, via Torsgatan. Det är fortfarande möjligt att nå utsiktsplatsen från söder, via gång- och cykelvägen som löper parallellt med väg 372.
 • En milstolpe för Northvolt Ett
  En milstolpe för Northvolt Ett Det första stålet till stommen har nu rests på Northvolt Ett. Det är huset längst i norr på tomten som kommer att byggas först och totalt få 150 pelare. Välkommen att följa bygget från utsiktsplatsen på Svinmorvägen!