Skellefteå

Vårt team i Skellefteå består av många personer som flyttat in från andra delar av både Sverige och världen. Vi på Northvolt vill göra denna flytt för våra medarbetare så smidig som möjligt och har därför anställda hos oss som stöttar dig i allt från bostad och skolor till rundvisningar i Skellefteå stad.

”En av de största fördelarna med Skellefteå är att männsikor hinner mer utan att behöva skruva upp tempot”, säger Skellefteå kommun. Mångsidigheten och de korta avstånden får helt enkelt tillvaron att lättare gå ihop. Här finns förutsättningar till att leva tryggt och samtidigt utforska nya drömmar. Livskraften hämtar vi från ett stort utbud av möjligheter, både vad gäller karriären, familjeliv och det du tycker om att göra på fritiden, för att inte tala livsmiljön med social trygghet och prisvärda bostäder. Lär dig mer om Skellefteås stad, miljö och möjligheter i videon nedan!

Du kan även hitta mer information om att leva och bo i Skellefteå på Skellefteå Kommuns hemsida. Läs om bostäder, utbildning och annan relevant information här.